портал в режимі тестування та наповнення
0-800-507-506, 0954633565
Гаряча лінія
  • A-
    A+
Пошук
Шукати на порталі
або
серед нормативних актів

В області знову отримують електропостачання понад 7 тисяч родин, без світла залишаються 85 населених пунктів

Опубліковано 15 вересня 2022 року, 12:40

За 14 вересня аварійно-ремонтні бригади ДТЕК Донецькі електромережі змогли потрапити до низки пошкоджень мереж та відновити їх. Знову отримують електропостачання понад 7 тисяч родин у 11 населених пунктах Покровського, Краматорського та Бахмутського районів Донецької області. Енергетики докладають всіх можливих зусиль, щоб забезпечити жителів Донеччини електроенергією та підтримати їх у цій важкій ситуації.

Попри бойові дії в регіоні за добу фахівці ДТЕК Донецькі електромережі повністю чи частково відновили світло у 11 населених пунктах. Таким чином вони повернули електрику в оселі 7 274 родин у Бахмутському, Краматорському та Покровському районах.

Зокрема учора вдалося виконати ремонтні роботи у Торецькій громаді, що розташована поблизу лінії зіткнення та піддається постійним обстрілам. Понад 5 тисяч родин громади знову зі світлом. Крім того військові надали дозвіл на проведення робіт у Авдіївській громаді, де вдалося відновити електропостачання понад тисячі родин. Та Костянтинівській і Покровській громаді, де також енергетики змогли виконати низку ремонтів.

Ворожі спроби наступів тривають та супроводжуються постійними обстрілами. Найскладніші напрямки – Авдіївський, Бахмутський, Торецький, Мар’їнський. Без світла поки що залишаються 85 населених пунктів області.

За матеріалами ДТЕК Донецькі електромережі