портал в режимі тестування та наповнення
0-800-507-506, 0954633565
Гаряча лінія
  • A-
    A+
Пошук
Шукати на порталі
або
серед нормативних актів

Зустріч голови Артемівської РДА зі спостерігачами ОБСЄ

Опубліковано 21 вересня 2017 року, 11:15

20 вересня голова райдержадміністрації Володимир Бохонов зустрівся зі спостерігачами ОБСЄ задля обговорення проблемних питань, з якими стикаються жителі населених пунктів поблизу лінії зіткнення, та пошуку можливих шляхів їх вирішення. Особливу увагу учасники зустрічі приділили ситуації в селищі Луганське. Там гостро постає проблема з електропостачанням; на деяких вулицях воно взагалі відсутнє. Голова райдержадміністрації відзначив, що відновлення енергопостачання на сьогодні в пріоритетах роботи. Представники ОБСЄ пообіцяли зі свого боку посприяти у подоланні цієї місцевої кризи.

Також однією із ключових тем діалогу постало питання стосовно Приватного акціонерного товариства «Бахмутский Аграрный Союз». Володимир Михайлович розповів про вжиті заходи щодо усунення пошкоджень, які заважають виробничому процесу, розмінування території, де розташовані колектори, басейн для накопичування стоків. Проведена робота значно зменшила екологічні ризики в даній місцевості.

Відрадно, що результати проведеної зустрічі стало відчутно вже того ж дня. В домівках мешканців Луганського з’явилася довгоочікувана електрика. Велика подяка всім, хто сприяє налагодженню життя в містах і селах, що зазнали руйнування та лиха під час проведення бойових дій.

IMG-20170920-WA0000 IMG-20170920-WA0002

 Артемівська РДА