портал в режимі тестування та наповнення
0-800-507-506, 0954633565
Гаряча лінія
  • A-
    A+
Пошук
Шукати на порталі
або
серед нормативних актів

Зустріч представників органів державної влади з представниками профспілкових організацій області з метою обговорення нагальних питань проведення оздоровлення та відпочинку дітей у 2019 році

Опубліковано 25 березня 2019 року, 16:59 , Департамент соціального захисту населення облдержадміністрації

22 березня 2019 року в приміщенні Донецької обласної державної адміністрації під головуванням заступника голови облдержадміністрації Стокоза І.С. відбулась зустріч представників органів державної влади з представниками профспілкових організації області щодо проведення оздоровлення та відпочинку дітей Донецької області у 2019 році.

Під час зустрічі обговорені питання щодо створення безпечних та якісних умов перебування дітей в закладах оздоровлення та відпочинку області, а також комфортного направлення дітей до цих закладів. Крім цього, обговорювалось питання стосовно забезпечення кваліфікованими медичними працівниками дитячих закладів оздоровлення та відпочинку області.

Також, обговорені проблемні питання, які можуть виникнути під час оздоровчої кампанії 2019 року, та розглянуті подальші перспективи її проведення.