портал в режимі тестування та наповнення
0-800-507-506, 0954633565
Гаряча лінія
  • A-
    A+
Пошук
Шукати на порталі
або
серед нормативних актів

Звернення Командування об’єднаних сил до громадян, які перебувають в районі проведення операції

Опубліковано 17 квітня 2020 року, 09:09 , Операція Об'єднаних сил

Шановні українці!

За кілька днів ми відзначатимемо світле свято – Воскресіння Господнє, одну із найвеличніших та найважливіших подій в житті християн.

Цього року Великдень припадає на важкий період для нашої країни. Ми змушені не лише протистояти збройній агресії Російської Федерації, а й боротися з поширенням епідемії коронавірусу. У зв’язку з цим, командування Об’єднаних сил закликає усіх віруючих залишатися на свята вдома, брати участь в літургії через онлайн-трансляції та не порушувати вимоги обмежувальних карантинних заходів. Життя та здоров’я є найвищою цінністю людини, тому просимо не наражати себе, своїх рідних та близьких на небезпеку інфікування цією хворобою.

Нагадуємо, що саме з метою протидії поширенню COVID-19 з 22 березня цього року тимчасово припинився пропуск через лінію розмежування осіб та транспортних засобів. Також, з 28 березня було введено обмеження щодо перетину лінії проведення операції Об’єднаних сил зі сторони Харківської, Запорізької та Дніпропетровської областей. Просимо громадян поставитися з розумінням до даних заходів та без нагальної потреби не залишати свої домівки.

Об’єднані сили докладають усіх зусиль для захисту мирного життя цивільного населення. Відтак, багато українських воїнів проведуть Великодні свята в окопах на передовій, обороняючи свободу і незалежність нашого народу. При цьому військовослужбовці в районі операції повністю готові не лише до будь-яких провокації з боку противника, а й до загроз, викликаних поширенням коронавірусної інфекції в Україні.

Віримо, що світло Воскресіння Христового надасть нам силу спільно перебороти усі труднощі, які випали на нашу долю.

Разом до перемоги! Слава України!

Інші новини за темою