портал в режимі тестування та наповнення
0 800 507 506
Гаряча лінія
  • A-
    A+
Пошук
Шукати на порталі
або
серед нормативних актів

Звернення Павла Кириленка з нагоди 5-ї річниці звільнення Красногорівки від російської окупації

Опубліковано 01 серпня 2019 року, 09:00

Шановні мешканці та захисники Красногорівки! Щиро вітаю вас зі святом – Днем звільнення міста від російської окупації!   

Саме в цей день п’ять років тому військовослужбовці 20-го батальйону територіальної оборони, посиленого спецназівцями з 3-го полку, добровольці «Донбасу» і «Правого сектору» звільнили Красногорівку від російських найманців.  

У 2014 році окупанти принесли до міста смерть та жахіття, зруйнували будинки та інфраструктуру, зробили життя містян нестерпним. І навіть після звільнення не залишили місто в спокої, обстріли продовжуються і зараз. Але, не дивлячись на постійні спроби ворога знищити тут життя, ваше місто відроджується, відбудовується і повертається до мирного життя.
Дорогі мешканці Красногорівки! Ви – справжні патріоти своєї землі, які  об’єднали зусилля, вистояли і витримали – так само і зараз, всі разом повертаємо мирне життя у місто, відновлюємо зруйновані будинки, ремонтуємо школи та дитсадки. Є ще багато проблемних питань, але разом ми здолаємо їх, бо місто, яке пережило стільки горя обов’язкове заслуговує на щасливе і мирне майбутнє!

В цей день усім нам сумно і боляче, у пам’яті виринають страшні події, які зруйнували людські життя, принесли смерть на вашу землю. Пам’ять про невинно вбитих російськими найманцями мешканців міста назавжди з нами. А також ми маємо пам’ятати – кожен злочин окупантів проти України має бути покараним!

Сьогодні ми схиляємо голови в пам’ять про захисників міста, які ціною власного життя, у жахливих боях, відбили атаки ворога та звільнили Красногорівку. Вічна слава та пам’ять українським воїнам! Сил та наснаги військовослужбовцям, які і досі боронять незалежність України!
Слава мешканцям та захисникам Красногорівки! Я щиро вітаю вас зі святом! Бажаю кожній родині миру та злагоди, здоров’я та добробуту, невичерпних життєвих сил в єдиній країні!
Слава Україні! Разом переможемо!

Голова облдержадміністрації,

керівник обласної військово-цивільної адміністрації 

  П.О. Кириленко