портал в режимі тестування та наповнення
0-800-507-506, 0954633565
Гаряча лінія
  • A-
    A+
Пошук
Шукати на порталі
або
серед нормативних актів

Звіт міського голови Валерія Гнатенка перед ветеранськими організаціями міста

Опубліковано 23 лютого 2018 року, 17:07

21 лютого 2018 року розпочалося щорічне звітування міського голови Валерія Гнатенка перед громадою.

Зустріч з ветеранськими організаціями міста розпочалася підписанням соціальної угоди між Дружківською міською радою та міською організацією ветеранів України, предметом якої є взаємне співробітництво сторін у питаннях, що стосуються реалізації заходів по всебічному захисту прав та інтересів ветеранів Великої Вітчизняної війни, інших локальних війн і воєнних конфліктів, ветеранів праці, дітей війни, ветеранів військової служби, інших силових структур, пенсіонерів та громадян похилого віку.

Щорічну доповідь міський голова розпочав з аналізу демографічної ситуації, зазначивши, що чисельність населення міста становить близько 70 тис. мешканців. З моменту проведення АТО в Донецькій і Луганській областях, місто поповнилося 10740 внутрішньо переміщеними особами, які покинули свої будинки в пошуках безпечного місця проживання й переїхали до Дружківки. «Цих людей ми також вважаємо своїми жителями, обслуговуємо в установах охорони здоров'я, виховуємо дітей в дошкільних установах, навчаємо в школах та всіляко намагаємося створити їм комфортні умови для життя»,- зазначив міський голова.

Також Валерій Гнатенко акцентував увагу присутніх на основних подіях минулого року в області економіки, житлово-комунального господарства, медицини, освіти, культури, спорту та розвитку інфраструктури міста. До основних досягнень за 2017 рік міський голова відніс відкриття Центру надання адміністративних послуг, опорної школи, «Капітальний ремонт будівлі КЛПУ «Дружківська міська лікарня № 2» будівля дитячого інфекційного відділення, відкриття басейну, молодіжних центрів, перемогу у конкурсі з заміни аншлагів відповідно до чинного законодавства. Позитивним є й розробка генерального плану з планом зонування м. Дружківка й план сталого енергетичного розвитку що позитивно впливає на імідж міста та привертає увагу інвесторів. Протягом року вдалося залучити на реалізацію інфраструктурних об’єктів 208,7 мільйонів гривен. Валерій Гнатенко зазначив, що на цьому місцева влада зупинятися не збирається, про що свідчить намічений план діяльності на 2018 рік

Протягом спілкування ветерани задавали та отримували відповіді на питання різнопланового характеру: і відносно налагодження транспортного сполучення на мікрорайоні Нижня Гаврилівка, побажання відновлення роботи ліфту у хірургічному відділенні міської лікарні, налагодження освітлення по вул. Тимирязєва тощо. Наприкінці зустрічі на адресу міського голови була висловлена не одна щира подяка за плідну співпрацю та допомогу у вирішенні нагальних питань.

Дружківська міська рада