портал в режимі тестування та наповнення
0 800 507 506
Гаряча лінія
  • A-
    A+
Пошук
Шукати на порталі
або
серед нормативних актів

Донеччина у полоні снігу

Опубліковано 23 січня 2018 року, 12:10

Станом на 11:00 діапазон температур: 0… -5 °С (найхолодніше на північному заході області, в Олександрівському районі). У південних та південно-західних районах (у Мангушському та Нікольському) короткочасні опади у вигляді дощу або мокрого снігу припинилися. На решті території – сніг.

Ситуація знаходиться під особистим контролем голови Донецької облдержадміністрації Павла Жебрівського. Вдень на автодорогах державного значення задіяно 80  одиниць снігоприбиральної техніки. Покриття автодоріг загального користування державного значення переважно засніжене, місцями перемети. У роботах зі снігоочищення та ліквідації зимової слизькості задіяно 80 одиниць спеціалізованої техніки ДП «Донецький облавтодор»: 40 комбінованих дорожніх машин (КДМ), 13 навантажувачів, 19 тракторів (Т-150), 8 автогрейдерів.

Служба автомобільних доріг у Донецькій області закликає водіїв, насамперед великовагового автотранспорту, тимчасово утримуватися від поїздок на дальні відстані! У разі потреби виїзду неухильно дотримуватися Правил дорожнього руху: не перевищувати швидкість; зберігати безпечну дистанцію, зважаючи на наявну дорожньо-транспортну та метеорологічну ситуацію; з особливою обережністю рухатися залізничними переїздами, шляхопроводами та мостами; утримуватися від ризикованих маневрувань, зводячи нанівець імовірність екстреного гальмування; в умовах недостатньої видимості обов’язково рухатися з увімкненим ближнім світлом фар або протитуманними ліхтарями; обов’язково перевірити технічний стан транспортного засобу та оснастити його до зимової негоди!

Нагадаємо, з восьмої ранку введено тимчасову заборону руху великовагового транспорту автодорогою загального користування державного значення М-03 Київ – Харків – Довжанський (від кордону з Харківщиною до м. Бахмут).

Прес-служба Служби автомобільних доріг у Донецькій області