портал в режимі тестування та наповнення
0-800-507-506, 0954633565
Гаряча лінія
  • A-
    A+
Пошук
Шукати на порталі
або
серед нормативних актів

Створення офісів з просування експорту, залучення та підтримки інвестицій

Відповідно до інформації Міністерства економічного розвитку і торгівлі України створено офіси з просування експорту й із залучення та підтримки інвестицій.

Офіс з просування експорту – консультативно-дорадчий орган при Міністерстві економічного розвитку та торгівлі України. Основною метою офісу є збільшення експорту шляхом проведення бізнес-форумів, підвищення ринкових компетенцій українських експортерів, сприяння українським компаніям у виході на нові ринки, розширення присутності на існуючих ринках, а також просування українських продуктів та послуг.

Реєстрація у базі даних експортерів Офісу з просування експорту можлива за посиланням.

Додаткова інформація за тел.: +380 (44) 253-61-31,

e-mail: [email protected],

http://fsr.org.ua/page/ofis-z-prosuvannya-eksportu

https://www.facebook.com/exportpromotionoffice/.

Офіс із залучення та підтримки інвестицій – тимчасовий консультативно-дорадчий орган Кабінету Міністрів України, діяльність якого координується Урядовим уповноваженим з питань інвестицій.

Основне завдання органу – сприяння взаємодії інвесторів з державними органами та органами місцевого самоврядування, суб’єктами господарювання під час підготовки та реалізації ними інвестиційних проектів із залученням прямих іноземних інвестицій, поліпшенні інвестиційного клімату в Україні, забезпеченні захисту прав інвесторів.

Додаткова інформація за тел.: 

+380 (50) 371-21-62 (Уляна Хромяк – заступник директора Офісу), e-mail: [email protected],

+380 (50) 904-80-37 (Дмитро Романюк – менеджер з питань інвестицій, координатор регіонів), e-mail: [email protected], https://www.facebook.com/UkraineInvest/.