портал в режимі тестування та наповнення
0-800-507-506, 0954633565
Гаряча лінія
  • A-
    A+
Пошук
Шукати на порталі
або
серед нормативних актів

Рада експортерів та інвесторів при МЗС України

Міністерство закордонних справ України презентувало новий чіткий алгоритм взаємодії Міністерства та закордонних дипломатичних установ з вітчизняним і іноземним бізнесом у рамках механізму Ради експортерів та інвесторів, який знаходиться на окремому веб-порталі PEI, що виконуватиме функцію агрегатора економічної, ділової інформації українських дипломатичних установ, як додатковий ефективний механізм просування продукції вітчизняних товаровиробників на закордонні ринки.

Вітчизняним товаровиробникам з метою отримання дипломатичного сприяння необхідно надсилати звернення на адресу Ради експортерів та інвесторів при МЗС України за реквізитами: Міністерство закордонних справ України, Управління економічного співробітництва, Рада експортерів та інвесторів при МЗС України (01018, м. Київ, Михайлівська площа, 1), електронна скринька: rei@mfa.gov.ua, факс: +380 (44) 238-18-94.

Разом зі зверненням потрібно надіслати заповнену типову форму комерційної/інвестиційної пропозиції, бізнес-план проекту (в разі пошуку іноземних інвесторів), додаткові рекламно-презентаційні матеріали стосовно українського підприємства та його продукції.

Рекомендації щодо підготовки та оформлення комерційних/інвестиційних пропозицій.