портал в режимі тестування та наповнення
0-800-507-506, 0954633565
Гаряча лінія
  • A-
    A+
Пошук
Шукати на порталі
або
серед нормативних актів

Безпека руху: між Мирноградом та Костянтинівкою відремонтовано 4 км національної траси Н-32

Опубліковано 13 травня 2019 року, 17:00 , Служба автомобільних доріг у Донецькій області

Відремонтовано проїзну частину 4-кілометрової ділянки автодороги загального користування державного значення Н-32 Покровськ – Бахмут – Михайлівка, км 31+000-км 35+000. Ділянка національної траси біля села Нова Полтавка вже має шар покриття з щебенево-мастикового асфальтобетону (ЩМА-20). 

Шановні водії! На об’єкті капремонту в смузі відведення автомобільної дороги продовжуються роботи з планування укосів земляного насипу! Будьте уважні за кермом!   

Нагадаємо, комплексне відновлення дороги, побудованої в 60-х роках минулого століття між промисловими містами, розпочалось торік. Донедавна вкрай зношена ділянка тепер має нові конструктивні шари дорожнього одягу (нежорсткого типу – з асфальтобетонним покриттям). 

Під час ремонту демонтовану застарілу цементобетонну плиту з вичерпаним строком експлуатації подрібнено та залишено в основі дорожнього одягу; в конструкції одягу на поширенні проїзної частини, для запобігання змішуванню фракцій зернистих матеріалів із ґрунтом земляного полотна, використано геосинтетичний матеріал (геотекстиль); у зв’язку з розширенням проїзної частини, відремонтовано та подовжено й існуючі водопропускні труби. 

Невдовзі проїзну частину промаркують горизонтальною дорожньою розміткою. Отже, завдяки капремонту проїзна частина зі смугами руху протилежних напрямків (2x3,50 м) та укріпленими узбіччями з дорожнім одягом за типом основного проїзду (2x0,50 м) відповідає діючим нормативним вимогам та має необхідні транспортно-експлуатаційні характеристики з урахуванням зростання інтенсивності руху та осьових навантажень.   

Роботи на замовлення Служби автомобільних доріг у Донецькій області виконує ТОВ «Славдорстрой». Джерело фінансування – спеціальний фонд обласного бюджету.