портал в режимі тестування та наповнення
0-800-507-506, 0954633565
Гаряча лінія
  • A-
    A+
Пошук
Шукати на порталі
або
серед нормативних актів

Будівельні роботи на трьох освітніх об’єктах програми «Велике будівництво» в Бахмуті проводяться згідно графіку

Опубліковано 12 серпня 2020 року, 15:55

Хід будівельних робіт на освітніх об’єктах програми  «Велике будівництво»  контролює заступник голови облдержадміністрації Юлія Костюніна.  Під час робочої поїздки до міста Бахмут  вона здійснила моніторинг стану виконання будівельних робіт у трьох закладах дошкільної освіти.

Юлія Костюніна відвідала заклади дошкільної освіти № 39 «Кульбабка», № 49 «Кріпиш», № 56 «Гусельки», які за програмою «Велике будівництво»  планується ввести в експлуатацію у 2020 році.

Оцінюючи виконання будівельних робіт, Юлія Костюніна переконалася, що вони йдуть згідно плану, та зазначила, що для завершення будівництва у визначені терміни треба активізувати зусилля.

Одне з головних завдань відновлення закладів дошкільної освіти за програмою «Велике будівництво» - забезпечення гідних умов виховання 530 маленьких українців у сучасному світі.

Наразі у Донецькій області в рамках національного проєкту  «Велике будівництво», започаткованого президентом України Володимиром Зеленським, проводяться ремонти у п’яти дошкільних навчальних закладах та п’яти школах. У перелік об’єктів програми також включені п’ять стадіонів на території Донеччини.