портал в режимі тестування та наповнення
0-800-507-506, 0954633565
Гаряча лінія
  • A-
    A+
Пошук
Шукати на порталі
або
серед нормативних актів

Через аварійний ремонт на Другому Донецькому водогоні повністю чи частково припинено водопостачання 5 населених пунктів Донеччині

Опубліковано 14 листопада 2020 року, 08:59

Водопостачання п’яти населених пунктів Донецької області припинено повністю чи частково з 22:00 13 листопада у зв’язку з проведенням аварійних, ремонтно-відновлювальних робіт на ділянці Другого Донецького водогону, на якому було виявлено новий порив у районі Черевківки (м. Слов’янськ).    

Зокрема, частково припинено подачу води до м. Костянтинівка, м. Дружківка  та смт Щербинівка,  повністю – до с. Петрівка та смт Новгородське Торецької міської ради. Скорочено водопостачання Краматорську та Слов’янську.

Станом на 08:00 14 листопада працівниками КП «Компанія «Вода Донбасу» продовжуються земельні роботи. Тривалість ремонтно-відновлювальних робіт буде визначено після закінчення земельних робіт та встановлення масштабів пориву водоводу.

На теплопостачання населення ця подія не впливає, на котельнях в населених пунктах, в яких припинено водопостачання, є запас води, якого вистачить орієнтовно на 3-4 доби.

 Від КП «Компанія «Вода Донбасу» залучено 10 осіб  та 5 одиниць техніки.

Нагадаємо, що Другий Донецький водопровід - головне джерело водопостачання для міст Слов'янськ, Краматорськ, Дружківка, Костянтинівка, а також прилеглих сіл і селищ. 20 км цього водопроводу знаходиться в аварійному стані й потребує заміни.