портал в режимі тестування та наповнення
0-800-507-506, 0954633565
Гаряча лінія
  • A-
    A+
Пошук
Шукати на порталі
або
серед нормативних актів

Чергове підприємство на Донеччині, що забезпечило роботою людей з особливими потребами, отримало податкові пільги

Опубліковано 07 липня 2020 року, 15:41

Чергове підприємство на Донеччині, яке забезпечило роботою людей з особливими потребами, отримало податкові пільги. Про це йшлося  на засіданні обласної комісії з розгляду питань щодо надання підприємствам та організаціям громадських організацій осіб з інвалідністю дозволів на право користування пільгами з оподаткування, дотацій, фінансової допомоги та цільової позики, яке пройшло під головуванням заступника голови Донецької облдержадміністрації Юлії Костюніної у форматі відеоконференції.

Під час засідання були розглянута заявка підприємства зі Слов’янська щодо отримання податкових пільг.

«Дуже важливо, щоб люди з інвалідністю, що проживають у Донецькій області, мали можливість працювати та отримувати кошти за виконану роботу, спілкуватись з іншими людьми та відчувати себе повноцінними членами суспільства. Саме тому для Донецької ОДА важливо підтримувати діяльність підприємств, що забезпечують людей з особливими потребами робочими місцями та дозвіллям», - зазначила Юлія Костюніна.

Протягом засідання члени комісії розглянули надану пропозицію та винесли схвальне рішення щодо надання пільг з оподаткування.