портал в режимі тестування та наповнення
0-800-507-506, 0954633565
Гаряча лінія
  • A-
    A+
Пошук
Шукати на порталі
або
серед нормативних актів

Дитячі будинки сімейного типу отримали грошову допомогу з обласного бюджету

Опубліковано 22 травня 2019 року, 13:41 , Департамент інформаційної та внутрішньої політики облдержадміністрації

З обласного бюджету виділили кошти новоствореним дитячим будинкам сімейного типу для покращення побутових умов – придбання меблів та облаштування побуту. Про це заявив голова Донецької облдержадміністрації Олександр Куць на своїй сторінці у соціальній мережі Фейсбук.

«По 50 тисяч гривень одноразової допомоги надали з обласного бюджету новоствореним дитячим будинкам сімейного типу на облаштування та придбання меблів. Гроші вже отримали три ДБСТ у Маріуполі, два - у Дружківці та по одному в Слов’янську, Мирнограді й Краматорську. Загальна сума здійснених виплат становить 400 тисяч гривень», - заявив очільник області.

Олександр Куць зазначив, що наразі органи місцевого самоврядування у Лимані, Костянтинівці, Волноваському, Великоновосілківському та Покровському районах готують необхідні документи для отримання допомоги сім’ями з обласного бюджету.

Також він наголосив, що кошти отримають усі 13 дитячих будинків сімейного типу, для яких у минулому році було придбано житло за рахунок субвенції з державного бюджету.