портал в режимі тестування та наповнення
0-800-507-506, 0954633565
Гаряча лінія
  • A-
    A+
Пошук
Шукати на порталі
або
серед нормативних актів

Для громад Донеччини проходить семінар з питань подальшого розвитку ОТГ

Опубліковано 27 листопада 2019 року, 12:13 , Департамент інформаційної та внутрішньої політики облдержадміністрації

27 листопада в департаменті освіти і науки розпочався семінар для представників об’єднаних територіальних громад з питань подальшого розвитку ОТГ. Участь у заході наразі беруть Андріївської, Бахмутської, Вугледарської, Званівської, Іллінівської, Лиманської, Миколаївської, Олександрівської, Сіверської, Соледарської, Черкаської та Шахівської ОТГ.

Під час заходу планується розглянути важливі освітянські теми, зокрема фінансову компетентність менеджеру освітнього закладу, її теоретико-методологічний аналіз, соціальну компетентність керівника в системі комунікацій ОТГ, систему менеджменту закладу освіти в умовах децентралізації, цифрову компетентність менеджера освіти: інструменти та практичні питання, профільне навчання в старшій школі.

Вітальне слово до присутніх мала в.о. директора департаменту освіти і науки Ірина Вовк. 

«Шановні колеги! Я вітаю вас на заході, по завершенні якого бажаю вам досягти успішних результатів. Я сподіваюсь, що наші спільні зусилля допоможуть розвивати громади, сприяти покращенням не тільки в освітянській сфері, а й в усіх інших галузях життя ОТГ. Усі теми, розглянуті сьогодні, додадуть вам знань у сфері менеджменту, допоможуть налагодити комунікації на різних управлінських рівнях. Бажаю успіхів вам», – зауважила Ірина Вовк.