портал в режимі тестування та наповнення
0-800-507-506, 0954633565
Гаряча лінія
  • A-
    A+
Пошук
Шукати на порталі
або
серед нормативних актів

Для працівників Донецької облдержадміністрації провели навчання щодо правил поведінки під час режиму «Жовтий»

Опубліковано 14 січня 2020 року, 14:05 , Департамент інформаційної та внутрішньої політики облдержадміністрації

Ще з жовтня 2019 року у Донецькій області в районі проведення операції Об’єднаних сил наказом командувача Об’єднаних сил введено режим "Жовтий". Краматорськ також входить до територій, на яких триває зазначений режим.

14 січня у Донецькій облдержадміністрації цивільно-військове співробітництво ЗСУ провели навчання працівників ОДА щодо правил поведінки під час режиму «Жовтий». 

Вони роз’яснили наявність спеціальних повноважень у військовослужбовців та правоохоронних органів на період дії режиму «Жовтий», спосіб перебування та переміщення осіб, обмеження для осіб, не залучених до об’єднаних сил, а також контактні номери, за якими громадяни можуть звертатися з проблемними питаннями.

Особливу увагу зосередили на перебуванні та переміщенні осіб, яке здійснюється за наявності документів, що посвідчують особу, при цьому здійснюється огляд особистих речей, що при них знаходяться, а також транспортних засобів.

У разі наявності проблемних ситуацій чи запитань представники цивільно-військового співробітництва ЗСУ порадили звертатися до Call-центру об’єднаних сил за телефонами: 097 988 90 40 або 095 127 58 52