портал в режимі тестування та наповнення
0-800-507-506, 0954633565
Гаряча лінія
  • A-
    A+
Пошук
Шукати на порталі
або
серед нормативних актів

До уваги громадськості!

Опубліковано 13 квітня 2020 року, 17:46

Шановні мешканці Донецької області!

Плани з ремонту та будівництва стадіонів, шкіл, дитячих садків, медичних закладів, доріг, мостів та інших інфраструктурних об’єктів залишаються незмінними.

На селекторній нараді з керівниками органів місцевого самоврядування голова Донецької облдержадміністрації Павло Кириленко наголосив на необхідності дотримання термінів робіт з розробки необхідної документації.

Умови карантину дозволяють працювати і над іміджевими проєктами, зокрема, розробляти бренд області. У підготовчій роботі до цього процесу запрошуємо взяти участь і кожного з вас, кому небайдужа Донеччина.

Метою є посилення позитивного іміджу Донецької області та популяризації її в Україні та світі, формування привабливості регіону для жителів, залучення національних та міжнародних інвесторів, кваліфікованих кадрів і гостей. Проводиться робота щодо розробки маркетингової стратегії та бренду Донецької області.

Донецька область на сьогодні в очах більшості - це зона війни. Але об’єднані зусилля української та світової спільноти допомагають відбудувати розвинену у технічному плані, сучасну та безпечну Донеччину.

Будемо вдячні за вашу участь в анонімному опитуванні. Це допоможе робочій групі глибше зрозуміти думки місцевих жителів та безпосередніх носіїв майбутнього бренду Донеччини.

Заповнити анкету можна за посиланням на офіційній сторінці голови Донецької облдержадміністрації Павла Кириленка в соціальній мережі Фейсбук за посиланням:

https://www.facebook.com/pavlokyrylenko.donoda/posts/676887609726996 .

Посилання на електронну анкету:

https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSdbiFVQClGHu1aGFkrqQCdkAM_sZhSqfNaghRchuDuDFerXMw/viewform?fbclid=IwAR1MgHWOCbbfAvVap8XawTWZvyd6-djDdVU21WoXNH6G6XtfjjZ3xbQgQT4