портал в режимі тестування та наповнення
0-800-507-506, 0954633565
Гаряча лінія
  • A-
    A+
Пошук
Шукати на порталі
або
серед нормативних актів

До уваги мешканців Донецької області!

Опубліковано 11 квітня 2019 року, 15:33 , Департамент інформаційної та внутрішньої політики облдержадміністрації

З  1 травня 2019 року буде припинено газопостачання багатоквартирних будинків у разі відсутності укладених договорів на технічне обслуговування внутрішньобудинкових систем газопостачання.

Договори мають бути укладені між власниками, на балансі чи в управлінні яких знаходяться багатоквартирні будинки, та ПАТ «Донецькоблгаз», ПАТ «Маріупольгаз»  або будь-якою іншою організацією, що має відповідні дозвільні документи на виконання таких робіт.

Договір укладається на підставі акту розмежування, в якому чітко вказується межа балансової належності газопроводів.

Враховуючи викладене, виконкомам міських рад, райдержадміністраціям, військово-цивільним адміністраціям необхідно активізувати роботу щодо укладання власниками, на балансі чи в управлінні яких знаходяться багатоквартирні будинки, договорів на технічне обслуговування внутрішньобудинкових газових мереж, з суб’єктами господарювання, які мають право на виконання таких робіт.

З метою з’ясування питань, що виникають з цього приводу, необхідно звертатися до місцевих управлінь з газопостачання та газифікації (УГГ) ПАТ «Донецькоблгаз» або безпосередньо до ПАТ «Донецькоблгаз» (електронна адреса [email protected], тел. приймальні 0626-42-33-06),  ПАТ «Маріупольгаз» (електронна адреса [email protected], тел. приймальні 0629-33-41-06).