портал в режимі тестування та наповнення
0-800-507-506, 0954633565
Гаряча лінія
  • A-
    A+
Пошук
Шукати на порталі
або
серед нормативних актів

До уваги мешканців Донецької області

Опубліковано 16 березня 2020 року, 20:20 , Департамент інформаційної та внутрішньої політики облдержадміністрації

Зараз в соціальних мережах  поширюється фейкова інформація щодо,  нібито, дезінцекції населених пунктів Донецької області з літаків сьогодні уночі.

Офіційно повідомляємо - це фейк, який не відповідає дійсності. 

Ще раз наголошуємо, Донецька ОДА вживає всіх необхідних заходів щодо недопущення поширення коронавірусу на  території області. Станом на 16 березня на  Донеччині не підтверджено жодного випадку захворювання на Covid-19. В області є 4 підозри на захворюваність серед мешканців Маріуполя. Це люди, які перебували на відпочинку за кордоном. Наразі вони госпіталізовані до інфекційних відділень міської лікарні №4 (мати з дитиною) та швидкої медичної допомоги міста Маріуполя (чоловік та жінка). Наразі з ними працює медперсонал. Біологічні матеріали  відправлені на дослідження до м. Київ. 17 березня очікується отримання результатів лабораторного дослідження, про що буде повідомлено в найкоротші терміни. 

У разі потреби та за наявності будь-якої важливої інформації відносно поширення коронавірусу, ми у найкоротші терміни повідомимо про це на офіціному веб-сайті dn.gov.ua, офіційній сторінці голови Донецької облдержадміністрації Павла Кириленка у соцмережі Facebook, а також на сторінці пресслужби Донецької ОДА у соцмережі фейсбук. 

Будь ласка, зберігайте спокій та довіряйте лише офіційним джерелам інформації!