портал в режимі тестування та наповнення
0-800-507-506, 0954633565
Гаряча лінія
  • A-
    A+
Пошук
Шукати на порталі
або
серед нормативних актів

Донеччині на реалізацію проєктів в рамках «Великого будівництва» виділять близько 1 млрд гривень

Опубліковано 16 березня 2021 року, 13:15

Близько одного мільярда гривень отримає Донецька область на реалізацію інфраструктурних проєктів в рамках президентської програми «Великого будівництва». Про це сьогодні під час брифінгу у Донецькій ОДА заявив міністр розвитку громад і територій Олексій Чернишов.

Він зазначив, що Донецька область має найвищий показник щодо розподілу частки з Державного фонду регіонального розвитку. «Це найбільша сума, і я дуже радий цьому факту, тому що ці гроші використовуються досить ефективно. Мало отримати фінансування, ще потрібно його інвестувати в соціально-економічний розвиток», - зазначив Олексій Чернишов.

Він нагадав, що за результатами минулого року Донецька ОДА спільно з органами місцевого самоврядування першими в Україні реалізували проєкти в рамках програми Президента «Велике будівництво».

«Програма «Велике будівництво» продовжиться як у 2021 році, так і в наступних роках. А на 2021 рік у Донецькій області заплановано ще більшу кількість проєктів – це 34 об'єкти, з яких 29 – об'єкти соціального розвитку і 5 об'єктів економічного розвитку. В цьому році ми плануємо інвестувати близько 1 млрд гривень в Донецьку область саме в розвиток цих проєктів», - зазначив міністр розвитку громад і територій. 

Нагадаємо, на  Донеччині Олексій Чернишов оглянув насосну станцію 1-го підйому каналу Сіверський Донець-Донбас, перевірив будівництво фізкультурно-оздоровчого комплексу з басейнами «Н2О-Classic», а також оглянув приймальне відділення КНП «Міська лікарня №3» Краматорської міської ради.