портал в режимі тестування та наповнення
0-800-507-506, 0954633565
Гаряча лінія
  • A-
    A+
Пошук
Шукати на порталі
або
серед нормативних актів

Донецька область готується до проведення ЗНО-2020 в умовах карантинних заходів

Опубліковано 19 червня 2020 року, 12:35 , Департамент освіти і науки облдержадміністрації

Донецька область готується до проведення зовнішнього незалежного тестування (ЗНО) в умовах карантинних заходів, спрямованих на запобігання поширенню на території України гострої респіраторної хвороби СОVID-19.  Це питання стало темою  розширеної наради, що відбулася   під головуванням заступника голови облдержадміністрації Юлії Костюніної 18 червня в місті Краматорську.

За результатами наради надано доручення з організації проведення ЗНО в області, зокрема щодо забезпечення доставки протиепідемічних засобів до пунктів тестування, першочергового пропуску автотранспорту, яким здійснюється підвезення учнів, ужиття попереджувальних заходів щодо безпеки та охорони учасників тестування тощо.

У нараді взяли участь представники структурних підрозділів облдержадміністрації, Донецького регіонального центру оцінювання якості освіти, Донецько-Луганського регіонального управління державної прикордонної служби України, Головне управління ДСНС України у Донецькій області, Управління Держспоживслужби в Донецькій області, Головного управління Служби безпеки України в Донецькій та Луганській областях, залучених до організації проведення ЗНО-2020.