портал в режимі тестування та наповнення
0-800-507-506, 0954633565
Гаряча лінія
  • A-
    A+
Пошук
Шукати на порталі
або
серед нормативних актів

Донецька ОДА тримає на контролі питання щодо вирішення ситуації з водопостачанням в регіоні

Опубліковано 27 травня 2019 року, 23:37

Сьогодні у Донецькій ОДА відбулось засідання обласної комісії з надзвичайних ситуацій під головуванням першого заступника голови облдержадміністрації Євгена Вілінського. На розгляд було винесено питання щодо ситуації з відключенням об’єктів КП «Вода Донбасу» від електропостачання. 

В ході наради обговорили та сформували план відповідних заходів для врегулювання ситуації з водопостачанням в регіоні. 

Нагадаємо, станом на 27.05.2019 відповідно до вимог «Укрінтеренерго» оператором системи розподілу ПрАТ «ДТЕК ПЕМ-Енерговугілля» відключено електропостачання Артемівської фільтрувальної станції. 

У результаті припинено подачу води споживачам населених пунктів: Бахмут, Соледар, Парасковіївка, Благодатне, Бахмутське, Покровське.

Відключення відбулось за вимогою постачальника електроенергії ДП «Укрінтеренерго».

Наразі, обласна влада спільно з КП «Вода Донбасу» та відповідними структурними підрозділами тримає на контролі це питання та вживає всіх необхідних заходів для його скорішого вирішення. Також облдержадміністрація спрямувала відповідні звернення до Кабінету Міністрів України, Адміністрації Президента України, Міністерства регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства України, Міністерства енергетики та вугільної промисловості України та відповідних вищих органів державної влади.