портал в режимі тестування та наповнення
0-800-507-506, 0954633565
Гаряча лінія
  • A-
    A+
Пошук
Шукати на порталі
або
серед нормативних актів

Голова Донецької ОДА доповів Президенту України про економічну та суспільно-політичну ситуацію на Донеччині

Опубліковано 08 квітня 2021 року, 18:37

Голова Донецької облдержадміністрації, керівник обласної військово-цивільної адміністрації Павло Кириленко доповів Президенту України Володимиру Зеленському про економічну та суспільно-політичну ситуацію на  Донеччині сьогодні, 8 квітня.

 Президент здійснює робочу поїздку до Луганської  та Донецької областей: відвідує передові позиції; спілкується з військовослужбовцями, керівництвом операції Об'єднаних сил, військово-цивільних адміністрацій. Володимир  Зеленський відвідав позиції на передньому краї української оборони, де зафіксовано найбільшу кількість порушень режиму припинення вогню; безпосередньо від військовослужбовців дізнавався про ситуацію на фронті.

«Дякую вам за те, що зберігаєте спокій людей та бороните нашу землю, - сказав Глава держави, звертаючись до військових. -  Ви є справжнім прикладом героїзму та самовідданості».

Володимир Зеленський вручив українським захисникам державні нагороди та цінні подарунки; вшанував пам'ять загиблих хвилиною мовчання.

Питання встановлення миру в Україні,  розбудови Донеччини й Луганщини були і надалі залишаються пріоритетом для Президента України.