портал в режимі тестування та наповнення
0-800-507-506, 0954633565
Гаряча лінія
  • A-
    A+
Пошук
Шукати на порталі
або
серед нормативних актів

Голова Донецької ОДА обговорив гострі питання з представниками майбутньої Сартанської ОТГ

Опубліковано 17 жовтня 2020 року, 14:02

Голова Донецької облдержадміністрації, керівник обласної військово-цивільної адміністрації Павло Кириленко зустрівся з представниками майбутньої Сартанської ОТГ  під час робочої поїздки  півднем області.

У цій громаді перенесені місцеві вибори, які на більшості території України відбудуться  25 жовтня. 

“Населені пункти, які згідно із затвердженим перспективним планом повинні були увійти до майбутньої Сартанської ОТГ, можуть бути об'єднані у Сартанську ВЦА. Чекаємо відповідного законодавчого рішення від Верховної Ради України.  Запевнив громаду, що питання керівництва ВЦА буде вирішуватися з урахуванням їхньої думки”, - зазначив очільник області.

 На зустрічі йшлося й про економічний та інфраструктурний розвиток Сартани та прилеглих населених пунктів:  розмінування Широкиного; відновлення (а фактично, будівництво з нуля) мосту у Павлополі, зруйнованого під час бойових дій; розвиток і ремонт місцевих доріг та налагодження автобусного сполучення. 

Павло Кириленко констатував, що у громади є розуміння того, що для проведення більшості робіт потрібен підтверджений режим тиші, адже лінія розмежування пролягає всього в кількох кілометрах. 

Голова Донецької ОДА дав протокольні доручення керівникам структурних підрозділів вивчити проблемні питання та надати пропозиції щодо їх вирішення.