портал в режимі тестування та наповнення
0-800-507-506, 0954633565
Гаряча лінія
  • A-
    A+
Пошук
Шукати на порталі
або
серед нормативних актів

Голова Донецької ОДА Павло Кириленко привітав мешканців Краматорська зі святом

Опубліковано 05 липня 2019 року, 21:33 , Департамент інформаційної та внутрішньої політики облдержадміністрації

Сьогодні з нагоди п'ятої річниці визволення міст Східної України голова Донецької облдержадміністрації Павло Кириленко взяв участь в урочистостях та привітав мешканців міста Краматорськ зі святом.
"Саме в цей день, п’ять років тому, Краматорськ звільнився від жахливого лиха – «русского мира». Ті декілька місяців, коли окупанти хазяйнували у Краматорську і Слов’янську, стали найбільш кризовими для вас, але ті часи вже пройшли. Сьогодні вільні міста Донеччини квітнуть і розвиваються, поступово відбудовується інфраструктура та розвивається бізнес. Я дякую воїнам 25-ї та 95-ї бригад, бійцям Національної гвардії, правоохоронцям та мирним жителям, які у скрутний для країни час встали на захист рідної землі та визволили міста північного Донбасу. Ви – ті, хто на власні очі бачить різницю між життям в окупації та сильній, єдиній і незалежній Україні. Кожен з вас є взірцем стійкості та відваги, яка дозволила вистояти тоді і допомагає відроджувати Україну зараз. Спільними зусиллями ми зможемо вирішити усі проблеми і перетворити нашу землю на квітучий, європейський край", - зазначив Павло Кириленко.
Мешканців міста також привітали міський голова Андрій Панков, заступник Секретаря РНБО України, командувач обороною краматорського летовища Сергій Кривонос, заступник командувача ООС Олег Кудренко та перший заступник Міністра у справах ветеранів України Григорій Галаган.
Окремо вітання від Верховної Ради України мешканцям Краматорська передала перший заступник голови Верховної Ради України. Під час свого виступу вона зазначила, що і парламентарі, і пересічні мешканці столиці пишаються подвигами жителів Краматорська, які у скрутну годину допомагали відстоювати рідну землю.