портал в режимі тестування та наповнення
0-800-507-506, 0954633565
Гаряча лінія
  • A-
    A+
Пошук
Шукати на порталі
або
серед нормативних актів

Голова Донецької ОДА вручив державні нагороди та відзнаки про присвоєння почесного звання дев’ятьом жителям Донеччини

Опубліковано 26 листопада 2020 року, 11:22

Державні нагороди та відзнаки про присвоєння почесного звання дев’ятьом жителям Донецької області вручив голова Донецької облдержадміністрації, керівник обласної військово-цивільної адміністрації Павло Кириленко  сьогодні, 26 листопада.

Зокрема, директорка Донецького обласного центру з профілактики та боротьби зі СНІДом Людмила Маслова удостоєна Ордену Княгині Ольги III ступеня, а головна лікарка Центру первинної медичної допомоги Бахмута Світлана Шабаліна – Почесної грамоти Кабінету міністрів.

Володимир Мастикаш, Вікторія Рудика, Іграмотдін Алієв і Дмитро Брежнєв отримали почесні звання заслужених працівників у своїй галузі, а Олена Руденко, Володимир Данілов і Ельвіра Палій – Подяку прем’єр-міністра.

«Вітаю всіх нагороджених із цими відзнаками і дякую за ваш внесок в економічну та культурну розбудову нашої держави, за турботу про здоров’я наших співгромадян. Державні нагороди – це не тільки визнання попередніх здобутків, але й заохочення до майбутніх. Тож нехай подальша ваша робота буде ще продуктивнішою, ніж раніше», - зазначив очільник області.