портал в режимі тестування та наповнення
0-800-507-506, 0954633565
Гаряча лінія
  • A-
    A+
Пошук
Шукати на порталі
або
серед нормативних актів

Громадська організація «Traffic Challenge» розпочала масштабні змагання з безпеки дорожнього руху

Опубліковано 23 вересня 2019 року, 16:30

17 вересня в Україні стартувало масштабне змагання серед шкіл на тему безпеки на дорозі Хештег-Марафон #SpeakUpUkraine.

Зареєструвавши свою команду, школи будуть змагатися у проведенні найкреативніших, найоригінальніших, а головне – найдієвіших флешмобів, акцій, інформаційних кампаній, щоб привернути максимальну увагу до теми безпеки на дорозі та висловлюватися за безпеку. А великі шкільні акції, які будуть проводитись за межами школи – позначать у одних із найпопулярніших навігаторах в Україні – Waze, сказав Сергій Катющенко, експерт українського представництва компанії Waze (Google).

Зареєструвати команду і отримати усю інформацію про правила участі можна на сайті: http://trafficchallenge.com.ua/heshteg-marafon/

Реєстрація триває до 4 жовтня.

І етап відбудеться з 30 вересня по 11 жовтня. «Моя безпека на дорозі!» – діти молодшого шкільного віку проводять культурні заходи з безпеки на дорозі: виставку плакатів, читання віршів, виставу.

ІІ етап – 14 – 25 жовтня – «Цінуй моє життя!» – Громадські акції, організовані дітьми середнього та старшого шкільного віку.

ІІІ етап – 28 жовтня – 8 листопада. Освітній марафон – тренінги «Відповідальні батьки», організовані для педагогів та батьків.

11–17 листопада – підсумковий тест «100 питань про безпеку».

Оголошення остаточних результатів та урочисте нагородження переможців відбудеться 17 грудня 2019 року.

Умови змагання розміщені за посиланням http://trafficchallenge.com.ua/heshteg-marafon, а також на офіційних сторінках проекту в соціальних мережах.

Контактна особа – Ірина Сидоренко, тел. +38 063 763 92 07.