портал в режимі тестування та наповнення
0-800-507-506, 0954633565
Гаряча лінія
  • A-
    A+
Пошук
Шукати на порталі
або
серед нормативних актів

Інформаційне повідомлення про проведення електронної консультації з громадськістю

Опубліковано 08 квітня 2020 року, 16:33 , Департамент інформаційної та внутрішньої політики облдержадміністрації

Найменування органу виконавчої влади, який проводить електронні консультації: Департамент інформаційної та внутрішньої політики Донецької обласної державної адміністрації

Зміст матеріалів винесених на обговорення: проєкт Порядку проведення обласного конкурсу «Найкращі практики громадського бюджету» у 2020 році

Мета проведення консультацій з громадськістю: удосконалення порядку проведення обласного конкурсу «Найкращі практики громадського бюджету» у 2020 році, сприяння зростанню громадської активності шляхом популяризації участі громадян у вирішенні питань розподілу коштів місцевих бюджетів та відзначення найкращих практик громадських ініціатив, реалізованих у рамках бюджету громадської участі.

Можливі наслідки проведення в життя рішення для різних соціальних груп населення та заінтересованих сторін: створення сприятливих умов для ефективної взаємодії громадянського суспільства з органами виконавчої влади та органами місцевого самоврядування на засадах публічності, прозорості та партнерства.

Способи забезпечення участі в обговоренні: публічне громадське обговорення шляхом електронних консультацій.

Строк подання пропозицій та зауважень: зауваження та пропозиції приймаються електронною та звичайною поштою протягом 15 календарних днів на адресу: м. Краматорськ, вул. О. Тихого, буд. 6, департамент інформаційної та внутрішньої політики Донецької облдержадміністрації, [email protected]

Адреса і номер телефону, за якими надаються консультації з питання, що винесено на громадське обговорення: консультації надаються за номером телефону (099)4707835.

Прізвище, ім’я відповідальної особи органу виконавчої влади: головний спеціаліст відділу комунікацій з громадськістю управління суспільних комунікацій департаменту інформаційної та внутрішньої політики облдержадміністрації Якушев Дмитро Володимирович.

Строк і спосіб оприлюднення результатів обговорення: після 23 квітня 2020 року результати будуть оприлюднені на офіційному веб-сайті Донецької облдержадміністрації.


Додаткові матеріали: