портал в режимі тестування та наповнення
0-800-507-506, 0954633565
Гаряча лінія
  • A-
    A+
Пошук
Шукати на порталі
або
серед нормативних актів

Команда боксерів Донеччини – краща на чемпіонаті України серед юніорів у Одесі

Опубліковано 06 листопада 2018 року, 16:01


З 28 жовтня по 4 листопада в місті Одеса відбувся чемпіонат України з боксу (перехідний) серед юніорів 2002-2004 років народження, присвячений пам’яті Романа Песіна. Змагання проводились з метою першого комплектування національної збірної в цій віковій категорії, що братиме участь у майбутніх міжнародних турнірах.

Донецьку область на чемпіонаті представила команда в складі 18 спортсменів. У активі наших боксерів – 10 медалей (2 золоті, 3 срібні та 5 бронзових), що за кількістю нагород та кількістю залікових очок дозволило їм посісти перше місце серед 25 команд – представників усіх регіонів України!

Роман Літвінов з Покровська (Донецька обласна спеціалізована дитячо-юнацька спортивна школа олімпійського резерву з боксу, тренери Батиралі Карімов, Сухебатор Жигжжавин), який виступав у ваговій категорії 50 кг, здобув «золото» чемпіонату України вже вшосте у своїй кар’єрі. Окрім цього, за підсумками змагань Романа визнали кращим боксером.

Також володарем золотої медалі у ваговій категорії 75 кг став Ілля Поляков з Краматорська (тренер Володимир Туфатулін).

«Срібло» у своїх вагових категоріях здобули: 48 кг – Іван Агапов (Краматорськ, тренер Володимир Туфатулін), 52 кг – Владислав Васьковський (Маріуполь, тренер Олександр Сидоренко), 57 кг – Михайло Матусов (Волноваха, Донецька обласна спеціалізована ДЮСШ олімпійського резерву з боксу, тренер Сергій Лісовін).

Бронзовими призерами стали: у ваговій категорії 44,5 кг – Марко Горбачов (Мирноград, тренер Віталій Нєшин), 46 кг – Максим Рудик (Маріуполь, комплексна ДЮСШ № 3, тренер Олександр Сидоренко), 48 кг – Микола Лісковець (Селидове, Донецьке вище училище олімпійського резерву ім. С.Бубки, тренери Олександр Шостак, Володимир Стратан), 52 кг – Олексій Боклах (Селидове, тренер Олександр Шостак), 80 кг – Марко Шумакер (Маріуполь, Донецька обласна спеціалізована ДЮСШ олімпійського резерву з боксу, тренер Андрій Музика).

Додамо, що виступ юніорської збірної Донецької області з боксу на чемпіонаті України в Одесі виявився успішнішим, ніж у Кропивницькому в серпні 2018 року, та повторенням командного результату, досягнутого в 2015-му в Тернополі.


Інші новини за темою