портал в режимі тестування та наповнення
0-800-507-506, 0954633565
Гаряча лінія
  • A-
    A+
Пошук
Шукати на порталі
або
серед нормативних актів

Костянтинівка прийняла відкритий чемпіонат Донецької області з рукопашного бою

Опубліковано 03 лютого 2020 року, 16:05 , Управління фізичної культури та спорту облдержадміністрації

1-2 лютого в спортивному клубі «Чемпіон» міста Костянтинівка відбувся відкритий чемпіонат Донецької області з рукопашного бою серед юніорів, юніорок, юнаків та дівчат.

Змагання зібрали понад 150 спортсменів – представників Бахмута, Костянтинівки, Краматорська, Маріуполя, Мирнограду, Новогродівки, Покровська, Слов’янська, Мар’їнського району, смт Райгородок Слов’янського району Донеччини, а також Балаклеї Харківської області.

Із напутніми словами до учасників звернулися начальник управління фізичної культури та спорту Донецької облдержадміністрації Володимир Мицик, президент Федерації рукопашного бою України, гранд-майстер 10 дану, тренер вищої категорії, суддя міжнародної категорії з рукопашного бою Олександр Гартвич, віце-президент Федерації рукопашного бою України Ігор Іорданов.

Від керівництва Всеукраїнської федерації відзнаку «Кращий спортсмен Донецької області 2019 року» та спортивну екіпіровку отримав Ілля Лозовий, який набув права представити свій регіон та країну на майбутній міжнародній першості. Віце-президенту Донецької обласної федерації рукопашного бою «Донбас» Ігорю Чечинову присвоєно 2 дан та вручено чорний пояс.

У рамках відкриття змагань вихованці спортивного клубу «Барс» міста Покровськ продемонстрували свої вміння з рукопашного бою. Вражаючою несподіванкою для присутніх став майстер-клас з техніки володіння зброєю від гранд-майстра 10 дану Олександра Гартвича.

За підсумками командного заліку чемпіонату переможцями стали спортсмени зі Слов’янська, на другій сходинці – представники Мирнограду, на третій – Маріуполя. Серед кращих буде сформовано збірну Донецької області для участі в чемпіонаті України у Києві.