портал в режимі тестування та наповнення
0-800-507-506, 0954633565
Гаряча лінія
  • A-
    A+
Пошук
Шукати на порталі
або
серед нормативних актів

КПВВ у Донецькій області працюють, але бажаючих перетнути лінію розмежування немає

Опубліковано 10 листопада 2020 року, 14:46

Контрольні пункти в’їзду-виїзду у Донецькій області продовжують працювати, але станом на 13:30 бажаючих перетнути лінію розмежування немає.  Про це повідомив помічник начальника Краматорського прикордонного загону Ігор Заруднєв.

Наразі в КПВВ  немає громадян, які б направлялися в бік тимчасово окупованої території (ТОТ). Також не фіксується прибуття громадян з ТОТ, скоріш за все через блокування пропуску представниками окупаційної адміністрації.  

Нагадаємо, відсьогодні контрольні пункти в’їзду-виїзду «Гнутове», «Новотроїцьке», «Мар’їнка», «Майорське» у Донецькій області відновили роботу. Під час в’їзду на підконтрольну уряду України територію громадяни повинні дати згоду на проведення заходів обов’язкової самоізоляції з використанням єдиного електронного сервісу «Дій вдома» або обсервації, відповідно до вимог постанови Кабінету Міністрів України №641 від 22.07.2020. Під час здійснення пропускних операцій проводитиметься  температурний скринінг громадян. Обов’язковою умовою також є перебування в захисній масці (респіраторі) та дотримання соціальної дистанції з урахуванням нанесеної розмітки.