портал в режимі тестування та наповнення
0-800-507-506, 0954633565
Гаряча лінія
  • A-
    A+
Пошук
Шукати на порталі
або
серед нормативних актів

Кремль жорсткий до країн, які не погоджуються з його політикою - Наєв

Опубліковано 12 січня 2019 року, 12:45

Режим Володимира Путіна під приводом надання "братської допомоги" дестабілізує інші країни, тим самим відволікаючи увагу свого населення від все більш зростаючих економічної та соціальної криз в РФ.

Про це заявив командувач Об'єднаних сил генерал-лейтенант Сергій Наєв в інтерв’ю австрійській газеті Wiener Zeitung.

"Найбільшим викликом для Об’єднаних сил, як і для всієї України, є постійна ескалація напруги з боку Російської Федерації. Якщо проаналізувати події минулих десятиліть, то можна дійти висновку, що режим Володимира Путіна намагається відвернути увагу своїх громадян від все більш зростаючих економічної та соціальної криз в країні тим, що здійснює дестабілізацію в державах, які, в тлумаченні Кремля, потребують "братської допомоги". Я маю на увазі Абхазію, Північну Осетію та Придністров‘я. А тепер в цьому списку стоять вже і Крим та Східна Україна, а також Сирія", - заявив він.

За словами Наєва, скрізь, де проявляється Росія, виникають економічні та соціальні проблеми, військові конфлікти та конфронтації.

"Думаю, мені не потрібно вам говорити про те, що режим Путіна стає все більш агресивним і до Європи. Так, російські кораблі і літаки з'являються в безпосередній близькості від кордонів країн Балтії, Скандинавії та Туреччини. Крім того, ставлення Кремля до країн, які не погоджуються з політикою Москви, стає все більш жорстким", - заявив генерал.

Він наголосив, що в Європі саме Україна протистоїть цій глобальній загрозі демократії та стабільності з боку Росії.


https://www.ukrinform.ua/rubric-polytics/2617916-kreml-zorstkij-do-krain-aki-ne-pogodzuutsa-z-jogo-politikou-naev.html

За інформацією сайту Укрінформ.ua