портал в режимі тестування та наповнення
0-800-507-506, 0954633565
Гаряча лінія
  • A-
    A+
Пошук
Шукати на порталі
або
серед нормативних актів

Курахівська територіальна громада отримала новий мобільний ЦНАП

Опубліковано 05 квітня 2021 року, 17:15

Представники Програми розвитку ООН сьогодні, 5 квітня, урочисто передали для Донецької області четвертий мобільний Центр надання адміністративних послуг (ЦНАП).

Він був придбаний за фінансової підтримки Уряду Канади. Працюватиме мобільний ЦНАП у Курахівській міській територіальній громаді та надаватиме 146 адміністративних послуг для мешканців віддалених населених пунктів.

«Ми високо цінуємо ту підтримку, які наші міжнародні партнери постійно надають Донеччині. Сьогодні я радий подякувати вам і від обласної влади, і від пересічних мешканців області. Такі сучасні сервісні пункти можуть значно спростити життя мешканців наших громад», - наголосив перший заступник голови Донецької облдержадміністрації Ігор Мороз.

Заступниця Постійної представниці ПРООН в Україні Манал Фоуані зазначила, що Програма розвитку ООН продовжить надання допомоги і надалі.

«Для нас важливо надавати допомогу тим людям, які цього найбільше потребують. Сім років військового конфлікту вплинули на життя людей, і особливо зараз, коли пересування людей обмежене через дію протиепідемічних заходів,  а отримати адміністративні послуги немає можливості, передача ЦНАП дуже важлива для кожного. Ми зі свого боку дякуємо урядові Канади за надане фінансування, обласній владі та місцевому самоврядуванню - за конструктивну позицію та ефективну роботу, що приносить результат», - зазначила Манал Фоуані.

Нагадаємо, що ця машина стала четвертим мобільним ЦНАПом, що працюватиме на території Донецької області. Вартість машини та обладнання перевищує 100 тисяч доларів. Раніше ПРООН передала мобільні ЦНАПи для Вугледару, Мар’їнки та Сіверська. У кінці року мобільний ЦНАП також отримає Маріупольська ТГ.