портал в режимі тестування та наповнення
0-800-507-506, 0954633565
Гаряча лінія
  • A-
    A+
Пошук
Шукати на порталі
або
серед нормативних актів

Лідери молодіжного центру у Бахмуті створили інформаційно-консультативний центр "Гендер: детально"

Опубліковано 06 листопада 2020 року, 15:37 , Управління сім’ї, молоді та масових заходів національно-патріотичного виховання Донецької облдержадміністрації

Iнформаційно-консультативний центр "Гендер: детально" створили лідери молодіжного центру "Перспектива" (м. Бахмут) у рамках реалізації волонтерської міні-ініціативи. 

Під час презентації молодіжної ініціативи, координатор місцевої команди волонтерів Єлизавета Портнова розповіла, як виникла ідея створення цього центру та що необхідно знати волонтерам, котрі будуть допомагати у втіленні проєкту. Також, психологом Бахмутського міського центру соціальних служб для сім’ї дітей та молоді, була розглянута тема булінгу: причин його виникнення, протидії та усунення.

«Якщо у вас є проблеми, запитання, то ви можете звернутися та отримати допомогу і інформаційну підтримку з гендерних питань від юриста, психолога, а також наших волонтерів. Все безкоштовно, анонімність гарантуємо!» - зазначили фахівці МЦ "Перспектива".

Обласний проєкт "Розбудова мережі центрів молодіжного волонтеріату в Донецькій області" реалізується КПНЗ «Донецький обласний дитячо-молодіжний центр» за підтримки управління сім`ї, молоді та масових заходів національно–патріотичного виховання облдержадміністрації та за фінансової підтримки Програми ООН з відновлення та розбудови миру.