портал в режимі тестування та наповнення
0-800-507-506, 0954633565
Гаряча лінія
  • A-
    A+
Пошук
Шукати на порталі
або
серед нормативних актів

Міністр Кабінету міністрів України Олег Немчінов відвідав ДП «Азовський судноремонтний завод» у Маріуполі

Опубліковано 28 травня 2021 року, 10:16

Міністр Кабінету міністрів України Олег Немчінов  відвідав ДП «Азовський судноремонтний завод» (ДП АСРЗ) у Маріуполі в рамках робочої поїздки до Донецької області сьогодні, 28 травня.  

Він разом з першим заступником голови Донецької ОДА Ігорем Морозом оглянув причали ДП "Азовського судноремонтного заводу".  Вони  обговорили питання щодо перебування загону морської охорони на причалах №3, №4 та вручили нагороди військовослужбовцям.  

"Повинні бути належні умови для базування. Це основа нашої безпеки в Азовському регіоні. Треба буде за підсумками наради підготувати протокольне доручення про розділення цих двох майнових комплексів. Один передається або Мінстратегпрому, або на приватизацію, щоб завод жив. А другий, щоб була безпекова складова, щоб вони мали змогу базуватись на своїй території та вкладати гроші у модернізацію і використовувати її у секторі безпеки", - підкреслив Олег Немчинов.

 ДП АСРЗ   спеціалізується на судноремонті, виробництві грейферів, несамохідних барж. Підприємство є єдиним судноремонтним заводом на Азовському узбережжі України з плавучим доком вантажопідйомністю 15000 тонн з можливістю обслуговувати судна довжиною до 200 метрів і шириною до 25 метрів з підхідним каналом 8 метрів, обладнаними причалами і спеціалізованими цехами і виробництвами.