портал в режимі тестування та наповнення
0-800-507-506, 0954633565
Гаряча лінія
  • A-
    A+
Пошук
Шукати на порталі
або
серед нормативних актів

Міську клінічну лікарню Слов'янська включено до переліку медзакладів, які лікують пацієнтів з COVID-19

Опубліковано 13 жовтня 2020 року, 19:37

Міську клінічну лікарню м. Слов'янська включено до переліку медичних закладів, які визначені для лікування хворих на COVІD-19. Про це повідомив на брифінгу у Краматорську заступник начальника управління – начальник  відділу стратегічного розвитку охорони здоров’я та забезпечення лікарськими засобами управління організації та розвитку медичної допомоги населенню департаменту охорони здоров’я ОДА Олександр Педенко.

 «У Донецькій області до переліку таких медичних закладів включена 25-та лікарня. Це Слов'янська міська клінічна лікарня. Її додали до переліку лікарень, в яких надається медична допомога хворим на COVID-19 з лабораторно підтвердженим випадком та з підозрою. Ця лікарня розпочала процедуру укладання договору з Національною службою здоров’я України.  Після підписання цього договору вона буде отримувати всі необхідні кошти»,  - сказав Олександр Педенко.

 На Донеччині 13 лікарень з зазначеного переліку вже мають такий договір з НСЗУ, а решта – у процесі укладання. 

Нагадаємо, медики закликають мешканців Донецької області більш сумлінно ставились до протиепідемічних рекомендацій та карантинних обмежень, запроваджених з метою протидії поширенню коронавірусної інфекції 2019-nCoV.