портал в режимі тестування та наповнення
0-800-507-506, 0954633565
Гаряча лінія
  • A-
    A+
Пошук
Шукати на порталі
або
серед нормативних актів

Мобільний підрозділ «Ощадбанку» запрацював у прифронтовій Красногорівці

Опубліковано 20 травня 2021 року, 11:10

Мобільний підрозділ «Ощадбанку» на базі малої архітектурної форми (МАФ) розпочав роботу в прифронтовому  місті Красногорівка сьогодні,  20 травня. 

Він став єдиним банківським закладом у прифронтовому місті, де мешкають 15 600 жителів. Відкриття установи банку відбулось за сприяння голови Донецької облдержадміністрації  Павла Кириленка.

«Відкриття мобільного відділення «Ощадбанку» - великий внесок у прифронтову Красногорівку. Ми й надалі  сприятимемо, щоб подібні заклади відкривалися для людей по всій лінії зіткнення»,  - зазначив заступник голови Донецької облдержадміністрації Вадим Філашкін під час урочистого відкриття підрозділу банку. 

Відтепер для отримання заробітної плати, пенсії чи соціальних виплат  мешканцям Красногорівки не доведеться  їздити за кілька кілометрів.  

Мобільний підрозділ  розташовано за адресою: вул. Адміністративна, 10. Установу обладнано сертифікованими броньованими конструкціями, пожежною та охоронно-тривожною сигналізацією, системою відеоспостереження. Додатково вбудовано банкомат. Тут можна відкрити банківський рахунок, замовити/отримати картку, обміняти валюту, зняти готівку, оформити депозит, отримати/відправити переказ, оплатити комунальні та інші послуги, поповнити мобільний рахунок, оформити страховий поліс тощо.  

Окрім мобільного підрозділу у Красногорівці, послуги мешканцям прифронтових територій надає 21 відділення «Ощадбанку», що розташовані в населених пунктах на лінії розмежування, зокрема в містах Авдіївка, Волноваха, Світлодарськ, Мар’їнка та Торецьк, а також в окремих селищах міського типу (Зайцеве, Сартана) і селі Хлібодарівка Волноваського району. Працює й пересувний підрозділ Ощадбанку на базі броньованого КрАЗу, який здійснює банківське обслуговування мешканців населених пунктів, в яких немає банківських відділень.