портал в режимі тестування та наповнення
0-800-507-506, 0954633565
Гаряча лінія
  • A-
    A+
Пошук
Шукати на порталі
або
серед нормативних актів

На ділянці водогону «Горлівка-Торецьк» виявлено 4 місця поривів

Опубліковано 10 січня 2021 року, 14:40

Фахівці КП «Компанія «Вода Донбасу» виявили 4 місця поривів, які впливають на відсутність водопостачання м. Торецьк та ще чотирьох населених пунктів.

О 14:00 10 січня завершено проведення обстеження ділянки водогону «Горлівка-Торецьк» за межами смт Південне, виявлено 4 місць поривів.

Співробітниками КП «Компанія «Вода Донбасу» частково проведено земельні роботи.

Піротехнічним розрахунком ДСНС України під час супроводу співробітників КП «Компанія «Вода Донбасу» виявлено та вилучено 1 ВНП (граната ПГ-22). Усього до обстеження залучалось 24 особи та 6 одиниць техніки, з них від ДСНС - 5 осіб та 2 одиниці техніки.

Попередньо на 11 січня заплановано проведення ремонтних робіт водогону на околицях смт Південне за умов дотримання режиму припинення вогню.

Нагадаємо, з 4 січня без водопостачання залишається населення м. Торецьк, м. Залізне, смт Північне, смт Південне та частково смт Щербинівка.

У «сірій зоні» працівниками КП «Компанія «Вода Донбасу» дозволено проводити роботи лише у світлий час доби в супроводі представників СММ ОБСЄ та піротехнічного розрахунку ДСНС України. Контроль за дотриманням наданих гарантій безпеки та режиму припинення вогню було здійснено представниками УС СЦКК.