портал в режимі тестування та наповнення
0-800-507-506, 0954633565
Гаряча лінія
  • A-
    A+
Пошук
Шукати на порталі
або
серед нормативних актів

На Донеччині 4 лабораторії мають право передавати результати тестування на COVID- 19 для припинення самоізоляції через додаток «Вдома»

Опубліковано 26 жовтня 2020 року, 12:20

Чотири  лабораторії у Донецькій області мають право передавати результати тестування на COVID-19 методом ПЛР для припинення самоізоляції через додаток «Вдома». Перелік лабораторій оприлюднило Міністерство охорони здоров’я України. 

Ці чотири лабораторії розміщено у Маріуполі та Слов’янську: 

Маріупольська міська філія ДУ  «Донецький ОЛЦ МОЗ України» (м.Маріуполь, вул. Бахчіванджі, 57);

КНП "Донецький обласний центр з профілактики та боротьби із СНІДом"(м. Слов'янськ, вул. Ярослава  Мудрого, буд. 13);

КНП Маріупольської міської ради «Маріупольська міська лікарня № 4 ім. І.К. Мацука» (м. Маріуполь, Лівобережний район, вул. Пашковського, буд. 4);

Медичний цент "КОД ЗДОРОВ'Я" м. Маріуполь (м. Маріуполь вул. У.Громової , 69).

Нагадуємо, замість обов’язкової самоізоляції через додаток «Вдома» можна здати ПЛР-тест на наявність COVID-19. Лабораторія, що провела дослідження, повинна внести негативний результат дослідження в електронну систему Центру громадського здоров’я України. Після цього дані автоматично передаються у додаток «Вдома», і особа отримує повідомлення про можливість припинення самоізоляції.

Лабораторії, яких немає в переліку, не мають доступу до системи, а отже не можуть внести результати дослідження для зняття самоізоляції через додаток «Вдома».