портал в режимі тестування та наповнення
0-800-507-506, 0954633565
Гаряча лінія
  • A-
    A+
Пошук
Шукати на порталі
або
серед нормативних актів

На Донеччині для проходження пробного ЗНО зареєструвалися 10793 особи

Опубліковано 14 лютого 2020 року, 14:51

24 січня завершилася реєстрація на пробне зовнішнє незалежне оцінювання (ЗНО). У Донецькій області підтвердили реєстрацію 10793 особи. 

Майбутні учасники виявили бажання скласти майже 17,3 тисячі тестів. Найбільш популярними тестами серед учасників пробного ЗНО за традицією стали українська мова і література, математика, англійської мова та історія України. Пробне ЗНО з української мови і літератури відбудеться 21 березня, а 28 березня - з історії України, математики, біології, географії, фізики, хімії та іноземних мов. 

Для всіх учасників пробного ЗНО до 2 березня будуть створені інформаційні сторінки, на яких розміщуватиметься інформація про час і місце проходження пробного ЗНО та його результати. Участь у пробному тестуванні не обов’язкова, проте учасники мають можливість підготуватися до основної сесії ЗНО, правильно розрахувати час на вирішення тестів, оцінити рівень своїх знань, налаштуватися психологічно. 

Якщо учасник пробного ЗНО через поважні причини не взяв участь у тестуванні, то протягом трьох днів він має право отримати примірник тестового зошита за адресою, вказаною в запрошенні. А ось сплачені за пробне ЗНО кошти не повертаються.