портал в режимі тестування та наповнення
0-800-507-506, 0954633565
Гаряча лінія
  • A-
    A+
Пошук
Шукати на порталі
або
серед нормативних актів

На Донеччині відзначили п’яту річницю створення батальйону патрульної поліції Слов'янська та Краматорська

Опубліковано 14 травня 2021 року, 14:30

Урочисті заходи з нагоди п'ятої річниці створення батальйону патрульної поліції Слов'янська та Краматорська відбулись  у Донецькій області 14 травня.

Сьогодні   заступник голови Донецької ОДА Вадим Філашкін вручив кращим працівникам патрульної поліції подяки голови Донецької облдержадміністрації, керівника обласної військово-цивільної адміністрації Павла Кириленка за високий професіоналізм, сумлінне виконання службових обов'язків, вагомий внесок у боротьбі зі злочинністю та підтримання громадського порядку.   

"Дуже приємно бачити усіх вас у цій залі. Ви заслуговуєте на повагу та вдячність з боку мешканців області. Обласна влада продовжуватиме підтримувати поліцейських, створювати для вас комфортні умови роботи та відпочинку. Сподіваюсь, наступного року ми вітатимемо вас зі святом вже на території сучасного та комфортного містечка, створеного спеціально для потреб патрульної поліції", - зазначив Вадим Філашкін.

Командир батальйону патрульної поліції Краматорська та Слов'янська Олександр Малиш подякував представникам обласної влади за постійну підтримку та увагу до потреб підрозділу. Також він наголосив, що мешканці області можуть постійно розраховувати на допомогу з боку патрульної поліції.