портал в режимі тестування та наповнення
0-800-507-506, 0954633565
Гаряча лінія
  • A-
    A+
Пошук
Шукати на порталі
або
серед нормативних актів

На Донеччині відзначили річницю створення патрульної поліції Слов’янська та Краматорська

Опубліковано 14 травня 2019 року, 13:16 , Департамент інформаційної та внутрішньої політики облдержадміністрації

У Краматорську до третьої річниці від дня створення підрозділу патрульної поліції Слов’янська та Краматорська привітали співробітників батальйону. Заступник голови Донецької облдержадміністрації Євген Вілінський привітав присутніх зі святом та вручив почесні грамоти Донецької ОДА поліцейським, які зробили значний внесок у забезпечення правопорядку в області.

«Три роки тому за участю Президента України ви склали присягу на вірність громадянам України, і всі ці роки з честю виконували свої обов’язки, не дивлячись на будь-які труднощі. Я хочу подякувати вам за вашу роботу, щоденну важку роботу, яку ніхто не бачить. Я сподіваюсь, що ви ще неодноразово почуєте слова подяки від кожного мешканця області», - заявив Євген Вілінський.

Командир батальйону патрульної поліції краматорська та Слов’янська Олександр Малиш також подякував представникам обласної влади за плідну співпрацю.  

«Я дякую Донецькій облдержадміністрації за активну підтримку впровадження реформи, завдяки якій з’явилась патрульна поліція. Я впевнений, що наша плідна співпраця задля безпеки кожного громадянина буде продовжуватись довгі роки», - наголосив Олександр Малиш.

Олександр Малиш також за високі досягнення у службі вручив поліцейським подяки та цінні подарунки.