портал в режимі тестування та наповнення
0-800-507-506, 0954633565
Гаряча лінія
  • A-
    A+
Пошук
Шукати на порталі
або
серед нормативних актів

На Донеччині за добу зафіксований антирекорд по захворюваності на COVID-19

Опубліковано 15 червня 2020 року, 16:40

Антирекорд по захворюваності на COVID-19 був зафіксований на Донеччині за минулу добу – 42 нові випадки практично по всій території області. Про це під час брифінгу розповів очільник Донецької облдержадміністрації Павло Кириленко.

«42 випадки свідчить про те, що люди просто нехтують елементарними карантинними заходами та зловживають послабленням карантину. З нашого боку будуть вжиті певні заходи. Сьогодні було проведено позачергове засідання комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій, всім органам місцевого самоврядування будуть надіслані відповідні листи з конкретною датою для інформування облдержадміністрації про вжиті заходи і встановлений додатковий жорсткий контроль за карантинними обмеженнями. Якщо кількість інфікувань буде збільшуватися такими темпами, ми будемо змушені ввести більш жорсткі карантинні заходи», - наголосив Павло Кириленко. 

Також він зазначив, що минулої доби померла мешканка Донецької області, у якої COVID-19  був безсимптомним.  Тест на коронавірусну інфекцію померлої 72-річної жінки з с. Покровське (Бахмутський район), що  у важкому стані поступила до лікарні та мала низку хронічних захворювань, виявився позитивним. Причина смерті померлої з’ясовується.