портал в режимі тестування та наповнення
0-800-507-506, 0954633565
Гаряча лінія
  • A-
    A+
Пошук
Шукати на порталі
або
серед нормативних актів

На Донеччині зафіксовано два випадки повторного захворювання на COVID-19

Опубліковано 16 жовтня 2020 року, 14:18

Два випадки повторного захворювання на COVID-19 виявлені у Донецькій області.  Про це  заступник начальника управління – начальник відділу стратегічного розвитку охорони здоров’я та забезпечення лікарськими засобами управління організації та розвитку медичної допомоги населенню департаменту охорони здоров’я Донецької ОДА Олександр Педенко повідомив на брифінгу у Краматорську 16 жовтня.

«У Донецькій області станом на сьогодні повторно захворіло дві особи - жінка в Маріуполі та молодий чоловік у Лимані.  Одна особа вже повторно отримала негативний ПЛР-тест і працює. Друга особа ще знаходиться на самоізоляції. Він безсимптомний», - сказав Олександр Педенко.

Він зазначив, що запобігти захворюванню допоможе дотримання карантинних заходів.

 «Будьте соціально відповідальною особою. Якщо у вас є ознаки респіраторного захворювання, будь ласка, залишайтеся вдома. Хочу звернутися до роботодавців - будь ласка, зробіть такі умови, щоб робітники мали можливість залишитися вдома, не йшли хворі на роботу. Якщо хворі люди будуть залишатися вдома, рівень захворюваності буде знижено.  Дотримуйтеся соціальної дистанції. У громадських місцях – магазини, ринки тощо, будь ласка, носіть маски», - закликав Олександр Педенко.