портал в режимі тестування та наповнення
0-800-507-506, 0954633565
Гаряча лінія
  • A-
    A+
Пошук
Шукати на порталі
або
серед нормативних актів

На тимчасово окуповану частину Донеччини через небо доправили 5 тисяч привітань з Днем незалежності України

Опубліковано 24 серпня 2020 року, 11:55

П’ять тисяч  вітальних листівок з Днем незалежності України направили сьогодні на тимчасово окуповану частину Донеччини.

Саму традицію доправлення на той бік лінії дотику  синьо-жовтої символіки та друкованих листівок кілька років тому започаткував  волонтер і активіст Влад Іванов під псевдо «Борода». Доставити «пошту» адресатам по небу допомагають наповнені гелієм великі повітряні кульки.  Цього разу містом відправлення стала  прифронтова Авдіївка. У листівках – вітання та слова підтримки людям, які залишаються заручниками російських окупантів. 

Приєднатися до акції міг  кожен охочий за допомогою флешмобу, що на початку серпня розпочала Донецька облдержадміністрація. У соцмережах усі бажаючі писали із гештеґом #УкраїнськийДонецьк привітання з Днем незалежності України до мешканців окупованої частини Донеччини. Ці важливі слова підтримки й надрукували на вітальних листівках. 

Також у бік тимчасово окупованого Донецька на повітряних кульках жовтого і блакитного кольорів запустили великий прапор України.