портал в режимі тестування та наповнення
0-800-507-506, 0954633565
Гаряча лінія
  • A-
    A+
Пошук
Шукати на порталі
або
серед нормативних актів

Олексій Гончарук: Обіг нелегального алкоголю потрібно прибрати взагалі як явище

Опубліковано 14 лютого 2020 року, 19:53 , Департамент інформаційної та внутрішньої політики облдержадміністрації

Заступник голови облдержадміністрації Вадим Філашкін, а також представники структурних підрозділів ОДА та правоохоронних органів Донеччини взяли участь у селекторній нараді під головуванням Прем’єр-міністра України Олексія Гончарука щодо посилення боротьби з нелегальним обігом алкогольної продукції.

Як зазначив прем’єр- міністр України Олексій Гончарук, є успіхи у боротьбі з нелегальними АЗС та гральним бізнесом. Тому зараз необхідно звернути увагу на посилення боротьби з нелегальним обігом алкогольної продукції.

«До 1 березня обіг нелегального алкоголю потрібно прибрати взагалі як явище і воно повинно увійти в історію. По кожній точці необхідно відпрацювати, з’ясувати, звідки надходить і де виготовляється контрафакт. Нажаль, кількість смертей від неякісного алкоголю останнім часом збільшилася, тому за два тижні я чекаю на результат», - наголосив  Олексій Гончарук. 

Крім цього,  прем’єр-міністр України дав доручення створити спільні групи зі складу представників облдержадміністрацій та правоохоронних структур  для боротьби з нелегальним обігом алкогольної продукції. 

Також Олексій Гончарук звернув увагу на проблеми ринку праці та закликав використати індивідуальний підхід по кожному підприємству, що має заборгованість по заробітній платі. Він  нагадав, що з 1 квітня 2020 року Україна перейде на новий принцип фінансування медичних закладів, тому є необхідність протягом трьох місяців проводити щоденний моніторинг.