портал в режимі тестування та наповнення
0-800-507-506, 0954633565
Гаряча лінія
  • A-
    A+
Пошук
Шукати на порталі
або
серед нормативних актів

Президент України запевнив, що скасування пільг для військовослужбовців не буде

Опубліковано 08 жовтня 2019 року, 13:55 , Департамент інформаційної та внутрішньої політики облдержадміністрації

30 вересня в рамках робочого візиту до Міжнародного міжвідомчого багатопрофільного центру підготовки підрозділів Національної гвардії України, що знаходиться у Київській області, Президента України Володимир Зеленський оглянув військові стрільби за участю військовослужбовців Нацгвардії та Державної прикордонної служби України, а також у своєму виступі до військових відзначив високу професійну підготовку підрозділів та заявив, що у державному бюджеті на наступний рік необхідно передбачити належне фінансування для них.

«Я вражений. Що залишається? Зараз усі працюють над бюджетом. Державі залишається знаходити гроші для наших рятувальників, нацгвардійців та всіх військових, підтримувати їх», – сказав Володимир Зеленський.

Він запевнив, що ніякого скасування або зменшення пільг та виплат для військовослужбовців не буде – незалежно від того, в який спосіб вони проходили службу – за призовом або за контрактом.

Також про це Президент наголосив особисто на зустрічі із міністрами силового блоку.

«Безпека та оборона держави – зона виключної відповідальності Президента України. В питанні зміцнення армії, соціального захисту військовослужбовців він займає чітку і незмінну позицію. Ніякі ініціативи Уряду або Ради щодо бюджетної економії цієї позиції не змінять. Бо оборона – пріоритет Президента», – зазначив він.