портал в режимі тестування та наповнення
0-800-507-506, 0954633565
Гаряча лінія
  • A-
    A+
Пошук
Шукати на порталі
або
серед нормативних актів

Проєкт капітального ремонту Маріупольського коледжу мистецтв буде відкореговано

Опубліковано 24 березня 2021 року, 16:15

Питання щодо реалізації проєкту «Капітальний ремонт учбового корпусу вищого навчального закладу комунальної форми власності «Маріупольський коледж мистецтв» обговорили сьогодні учасники наради, яка відбулась  під головуванням заступників голови  Донецької облдержадміністрації Юлії Костюніної та Дениса Клюшникова.

На засіданні були присутні керівники департаменту капітального будівництва Донецької облдержадміністрації, управління культури і туризму ОДА і  «Дніпровської компанії «Оріон».

Комунальний заклад «Маріупольський фаховий коледж культури і мистецтв» знаходиться у підпорядкуванні управління культури і туризму облдержадміністрації. Установа була заснована у 1966 році.

У 2017 році у коледжі були проведені поточні ремонтні роботи: було оновлено фасад будівлі навчального корпусу та виконано косметичний ремонт концертної зали. Наразі будівля коледжу потребує капітального ремонту.

Головним розпорядником коштів обласного бюджету на проведення будівельних робіт по навчальному корпусу установи було визначено департамент капітального будівництва облдержадміністрації. Компанією-проєктантом було розроблено технічне завдання до проєкту. Але через зміни у законодавстві та збільшення вартості матеріалів зазначений проєкт потребує коригування.

Учасники засідання обговорили усі питання стосовно унормування всіх зауважень до проєкту та затвердили терміни корегування технічного завдання.