портал в режимі тестування та наповнення
0-800-507-506, 0954633565
Гаряча лінія
  • A-
    A+
Пошук
Шукати на порталі
або
серед нормативних актів

Школи у Селидовому та Новогродівці планують відкрити вже у цьому році

Опубліковано 17 квітня 2020 року, 15:24 , Департамент інформаційної та внутрішньої політики облдержадміністрації

В рамках проєкту «Велике будівництво» продовжується капітальний ремонт загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів №7 у місті Новогродівка та Селидівської загальноосвітньої школи І - ІІІ ступенів №6. Обидві школи планують прийняти учнів вже у цьому році. 

Термомодернізація ЗОШ №6 у м. Селидове завершена на 80%. Наразі завершено роботи з утеплення фасаду будівлі та благоустрою території окрім спортивного майданчика. Оздоблювальні роботи на 2-4 поверхах виконані на 90%, замінено системи опалення, водопостачання та водовідведення, частково систему вентиляції, електроосвітлення. Тривають внутрішні оздоблювальні роботи на 1 поверсі. 

Будівельна готовність школи у Новогродівці складає 39%. Станом на сьогодні частково виконано роботи з оздоблення фасадів, облаштування стель, облицювання стін та підлоги плиткою, укладання лінолеуму, монтаж електричного та сантехнічного обладнання, металевих конструкцій навісу головного входу, монтаж системи опалення актового залу, пожежної сигналізації. 

«Обладнання шкіл належним чином і створення комфортних умов для навчання - важлива складова державної освітньої реформи. Тому тримаю ці питання на особистому контролі - по усім школам, які ремонтуємо на території області коштом обласного бюджету та Держфонду регіонального розвитку», - зазначив голова Донецької облдержадміністрації Павло Кириленко.