портал в режимі тестування та наповнення
0-800-507-506, 0954633565
Гаряча лінія
  • A-
    A+
Пошук
Шукати на порталі
або
серед нормативних актів

«Славкурорт необхідно зберегти», – Вадим Філашкін

Опубліковано 10 вересня 2019 року, 17:40 , Департамент інформаційної та внутрішньої політики облдержадміністрації

10 вересня заступник голови Донецької облдержадміністрації Вадим Філашкін з робочим візитом відвідав дочірнє підприємство "Санаторно-курортний реабілітаційний центр "Слов'янський курорт" ПрАТ "Укрпрофоздоровниця". Причиною поїздки стала велика кількість звернень громадян, які стосуються неналежних умов для реабілітації та відпочинку осіб з інвалідністю у цьому закладі.

Зустріч відбулась із представниками громадськості, працівниками курорту, а також людьми, які знаходяться на оздоровленні.

Заступник очільника області оглянув палати для відпочинку, кабінети для проходження оздоровчих процедур, їдальню, зону кліматолікування та прилеглу територію Слов’янського курорту.

Як зазначив Вадим Філашкін, мешканцям необхідно створити належні умови для відновлення здоров'я у Славкурорті.

«Ні за яких умов ми не повинні залишитися без Славкурорту з його найбагатшим природним ресурсом, можливостями та кваліфікованішими працівниками. Це перлина нашої Донеччини, яку необхідно зберегти та кинути усі зусилля на її відновлення, аби вона працювала ще потужніше та могла приймати до себе на оздоровлення ще більшу кількість людей», – підкреслив заступник голови облдержадміністрації.